Frisör i Olofström

Hitta en frisör i Olofström, här finns skickliga och erfarna frisörer i Olofström som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 12 olika frisörer att välja mellan i Olofström. Du kan besöka dessa frisörer i Olofström, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Olofström. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Olofström.

Frisörer i Olofström

Du kan välja mellan olika frisörer i Olofström när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Olofström och klippa håret.

Christins Hårateljé
Ö. Storg. 39
293 34 Olofström


Eriksson o. Blomqvist Frisersalong
Ö. Storg. 20
293 34 Olofström


Salong Hon & Han
Åkerbärsv. 2
293 41 Olofström


Gränums Byasalong
Håkantorpsv. 135
293 93 OLOFSTRÖM


Christins Hårateljé
Bredg. 2
293 34 Olofström


Olsson, Paulina
Ingenjörsg. 55 D
293 38 Olofström


Eriksson, Ida
Ö. Storg. 39
293 34 Olofström


Bebas Klippstudio AB
Ö. Storg. 20
293 34 Olofström


Pias Hyrstol
Ådalsv. 1
293 34 Olofström


Hårstrået Drop In AB
Ö. Storg. 38
293 34 Olofström


Salong Ann
Bladv. 8
293 42 OLOFSTRÖM


Hans & Hennes Klippotek
Nedre Brog. 1
293 31 OLOFSTRÖM

Fixa en håruppsättning i Olofström

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Olofström, förutom att klippa ditt hår på en salong i Olofström. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Olofström. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Olofström som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Olofström

I Olofström varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Olofström.

Frisörinfo och fakta om Olofström

I Olofström fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Olofström, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Olofström (förr Holje by) är en tätort i nordvästra Blekinge och centralort i Olofströms kommun, Blekinge län. Olofström har vuxit upp kring Petrefors bruk, ett järnbruk som anlades 1735.

Area: 704,42 hektar
Befolkning: 7327, år 2010

Där hittar du mer information om staden Olofström om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 12 olika frisörer i Olofström att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Olofström kan du överväga att leta i andra städer i Blekinge.

Billig frisör i Olofström

Letar du efter en bra och billig frisörer i Olofström? De bästa salongerna i Olofström som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Olofström kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Olofström med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Olofström men har glömt boka tid his en frisör i Olofström? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Olofström där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Olofström med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.