Frisör i Älvdalen

Hitta en frisör i Älvdalen, här finns skickliga och erfarna frisörer i Älvdalen som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 12 olika frisörer att välja mellan i Älvdalen. Du kan besöka dessa frisörer i Älvdalen, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Älvdalen. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Älvdalen.

Frisörer i Älvdalen

Du kan välja mellan olika frisörer i Älvdalen när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Älvdalen och klippa håret.

Salong Hårkällan - Linda Estenberg Martinsson
Dalg. 115 A
796 30 älvdalen


Salong Alli
Skatåsv. 4
796 90 älvdalen


Åsbergs Herrfrisering, Sven-Olov Åsberg
Dalg. 79
796 30 älvdalen


Hos Lotta - Lotta Hjalmarsson
Dalg. 106 B
796 30 älvdalen


Hillevis Damfrisering
Skatholsv. 12
796 91 ÄLVDALEN


Salong Huvudgatan
Dalg. 30
796 31 ÄLVDALEN


Evas Hårverkstad
Glädjev. 10
796 31 ÄLVDALEN


Mjöberg, Birgitta
Näsv. 60
796 90 älvdalen


Sofie Graw
Mässv. 19
796 31 ÄLVDALEN


Hårateljén Maria Olander
Nybolsv. 16
796 31 ÄLVDALEN


Våran Salong Maria Nilsson
Dalg. 64
796 31 ÄLVDALEN


Birgittas Hårklipp
0251 - 123 36

Fixa en håruppsättning i Älvdalen

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Älvdalen, förutom att klippa ditt hår på en salong i Älvdalen. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Älvdalen. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Älvdalen som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Älvdalen

I Älvdalen varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Älvdalen.

Frisörinfo och fakta om Älvdalen

I Älvdalen fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Älvdalen, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Älvdalen (Tjyörtjbynn på älvdalska), är en tätort i Dalarna och centralort i Älvdalens kommun, belägen vid Österdalälven. I Älvdalen talas lokalmålet älvdalska.

Area: 301,91 hektar
Befolkning: 1810, år 2010

Där hittar du mer information om staden Älvdalen om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 12 olika frisörer i Älvdalen att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Älvdalen kan du överväga att leta i andra städer i Dalarna.

Billig frisör i Älvdalen

Letar du efter en bra och billig frisörer i Älvdalen? De bästa salongerna i Älvdalen som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Älvdalen kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Älvdalen med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Älvdalen men har glömt boka tid his en frisör i Älvdalen? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Älvdalen där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Älvdalen med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.