Frisör i Säter

Hitta en frisör i Säter, här finns skickliga och erfarna frisörer i Säter som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 14 olika frisörer att välja mellan i Säter. Du kan besöka dessa frisörer i Säter, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Säter. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Säter.

Frisörer i Säter

Du kan välja mellan olika frisörer i Säter när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Säter och klippa håret.

Salong Klips
Täppg. 6
783 34 Säter


Hårstudion
Kungsv. 12
783 35 SÄTER


Hårkällarn
Kristineg. 10
783 30 Säter


Margareta Normans Damfrisering
Dalsbyv. 20
783 35 SÄTER


Klippt & Skuret i Säter AB
Jones v. 38
783 31 SÄTER


Frisyrmakeriet
Vasag. 4
783 30 Säter


Gustafsson, Marie
Vasag. 4
783 30 Säter


Madeleine&Patrick Andersson
Vasag. 14
783 30 Säter


Salong KlippAnn
Engelbrektsg. 1 Vasaplan
783 30 Säter


Margaretas Dam & Herrfrisering
Gustaf Adolfsv. 7
783 34 Säter


Madame Orr, AB
Bispberg 14
783 90 Säter


Dagens Klipp Säter, AB
Kungsv. 12
783 35 SÄTER


JJ.s Hårdesign
Ö. Långg. 6
783 30 Säter


hair by helena
Kungsv. 2
783 35 SÄTER

Fixa en håruppsättning i Säter

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Säter, förutom att klippa ditt hår på en salong i Säter. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Säter. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Säter som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Säter

I Säter varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Säter.

Frisörinfo och fakta om Säter

I Säter fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Säter, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Säter är en tätort i Dalarna samt centralort i Säters kommun i Dalarnas län. Järnvägsstationen ligger åt nordöst här och norr om den ligger Säterdalen som är ett ravinsystem som ligger nära centrum.

Area: 624,53 km2
Befolkning: 10939, år 2015

Där hittar du mer information om staden Säter om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 14 olika frisörer i Säter att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Säter kan du överväga att leta i andra städer i Dalarna.

Billig frisör i Säter

Letar du efter en bra och billig frisörer i Säter? De bästa salongerna i Säter som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Säter kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Säter med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Säter men har glömt boka tid his en frisör i Säter? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Säter där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Säter med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.