Frisör i Edsbyn

Hitta en frisör i Edsbyn, här finns skickliga och erfarna frisörer i Edsbyn som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 11 olika frisörer att välja mellan i Edsbyn. Du kan besöka dessa frisörer i Edsbyn, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Edsbyn. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Edsbyn.

Frisörer i Edsbyn

Du kan välja mellan olika frisörer i Edsbyn när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Edsbyn och klippa håret.

Barbros Hårservice
Rävabergsv. 20
828 34 Edsbyn


Salong Stil
G. Faluv. 1 A
828 32 Edsbyn


Salong Urax
Öjungsv. 63 A
828 34 Edsbyn


Hårfint
Långg. 30
828 33 EDSBYN


Salong Nutid Schönnings
Långg. 41 B
828 33 EDSBYN


Birgitta Davidsson
Knådav. 62
828 94 Edsbyn


Söder, Anna
Lillg. 3
828 32 Edsbyn


Oktober Nr. 9 HB
Hembygdsg. 4 A
828 32 Edsbyn


Självfallet i Edsbyn
Hembygdsg. 5
828 32 Edsbyn


Salong Nutid
Långg. 41 B
828 33 EDSBYN


Salong Urax
Långg. 13
828 32 Edsbyn

Fixa en håruppsättning i Edsbyn

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Edsbyn, förutom att klippa ditt hår på en salong i Edsbyn. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Edsbyn. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Edsbyn som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Edsbyn

I Edsbyn varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Edsbyn.

Frisörinfo och fakta om Edsbyn

I Edsbyn fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Edsbyn, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Edsbyn är en tätort i södra Hälsingland samt centralort i Ovanåkers kommun, Gävleborgs län. Edsbyn är en av Sveriges största byar. Den gränsar till Rättviks kommun.

Area: 453,26 hektar
Befolkning: 3985, år 2010

Där hittar du mer information om staden Edsbyn om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 11 olika frisörer i Edsbyn att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Edsbyn kan du överväga att leta i andra städer i Gävleborg.

Billig frisör i Edsbyn

Letar du efter en bra och billig frisörer i Edsbyn? De bästa salongerna i Edsbyn som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Edsbyn kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Edsbyn med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Edsbyn men har glömt boka tid his en frisör i Edsbyn? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Edsbyn där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Edsbyn med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.