Frisör i Funäsdalen

Hitta en frisör i Funäsdalen, här finns skickliga och erfarna frisörer i Funäsdalen som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 5 olika frisörer att välja mellan i Funäsdalen. Du kan besöka dessa frisörer i Funäsdalen, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Funäsdalen. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Funäsdalen.

Frisörer i Funäsdalen

Du kan välja mellan olika frisörer i Funäsdalen när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Funäsdalen och klippa håret.

Skott Rihpa Gunrid
Åkerv. 28
840 95 FUNÄSDALEN


Fjällsols Frisersalong
Rörosv. 33 A
840 95 FUNÄSDALEN


Maries Klippstuga
Rörosv. 25
840 95 FUNÄSDALEN


Ulla Sjösten M.E.F.
Torpstigen 8
840 95 FUNÄSDALEN


Gunrids Frisering
Åkerv. 28
840 95 FUNÄSDALEN

Fixa en håruppsättning i Funäsdalen

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Funäsdalen, förutom att klippa ditt hår på en salong i Funäsdalen. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Funäsdalen. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Funäsdalen som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Funäsdalen

I Funäsdalen varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Funäsdalen.

Frisörinfo och fakta om Funäsdalen

I Funäsdalen fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Funäsdalen, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Funäsdalen (sydsamiska: Bienjedaelie) är en tätort i västra Härjedalens kommun i Sverige, nära Røros bortanför norska gränsen. Funäsdalen är en centralort i skidområdet Funäsfjällen, vilket består av Ramundberget, Tänndalen, Tännäskröket (Tännäs) och så Funäsdalen.

Area: 175,45 hektar
Befolkning: 890, år 2010

Där hittar du mer information om staden Funäsdalen om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 5 olika frisörer i Funäsdalen att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Funäsdalen kan du överväga att leta i andra städer i Jämtland.

Billig frisör i Funäsdalen

Letar du efter en bra och billig frisörer i Funäsdalen? De bästa salongerna i Funäsdalen som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Funäsdalen kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Funäsdalen med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Funäsdalen men har glömt boka tid his en frisör i Funäsdalen? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Funäsdalen där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Funäsdalen med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.