Hårklippet i Skillingaryd, en bra frisör

Hårklippet är en frisör eller en salong i Skillingaryd där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Hårklippet enligt nedan för att få veta mer om vad Hårklippet har att erbjuda inom hår och skönhet i Skillingaryd.

Kontakta Hårklippet i Skillingaryd, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Hårklippet i Skillingaryd.

Hårklippet
Brunnsg. 8
568 30 SKILLINGARYD
0370 - 762 86

Karta och vägbeskrivning till frisör Hårklippet i Skillingaryd

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Hårklippet i Skillingaryd. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Skillingaryd hos Hårklippet

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Skillingaryd varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Skillingaryd och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Skillingaryd. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Skillingaryd.Kommenterat om Hårklippet i Skillingaryd


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.