Klippstugan i Hultsfred, en bra frisör

Klippstugan är en frisör eller en salong i Hultsfred där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Klippstugan enligt nedan för att få veta mer om vad Klippstugan har att erbjuda inom hår och skönhet i Hultsfred.

Kontakta Klippstugan i Hultsfred, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Klippstugan i Hultsfred.

Klippstugan
Hjälmstigen 2
577 36 HULTSFRED
0495 - 102 23

Karta och vägbeskrivning till frisör Klippstugan i Hultsfred

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Klippstugan i Hultsfred. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Hultsfred hos Klippstugan

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Hultsfred varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Hultsfred och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Hultsfred. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Hultsfred.Kommenterat om Klippstugan i Hultsfred


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.