Frisör i Orrefors

Hitta en frisör i Orrefors, här finns skickliga och erfarna frisörer i Orrefors som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 1 olika frisörer att välja mellan i Orrefors. Du kan besöka dessa frisörer i Orrefors, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Orrefors. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Orrefors.

Frisörer i Orrefors

Du kan välja mellan olika frisörer i Orrefors när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Orrefors och klippa håret.

Salong Katarina
Paviljongv. 2
380 40 ORREFORS

Fixa en håruppsättning i Orrefors

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Orrefors, förutom att klippa ditt hår på en salong i Orrefors. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Orrefors. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Orrefors som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Orrefors

I Orrefors varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Orrefors.

Frisörinfo och fakta om Orrefors

I Orrefors fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Orrefors, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Orrefors är en tätort i Hälleberga socken, Nybro kommun i Kalmar län. Orrefors är framför allt känd för glasbruket med samma namn. Ursprunget till orten är ett järnbruk som anlades 1726 av kornetten Lars Johan Silfversparre, ägare till Orranäs säteri som var beläget vid Orranäsasjön.

Area: 123,02 hektar
Befolkning: 719, år 2010

Där hittar du mer information om staden Orrefors om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 1 olika frisörer i Orrefors att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Orrefors kan du överväga att leta i andra städer i Kalmar.

Billig frisör i Orrefors

Letar du efter en bra och billig frisörer i Orrefors? De bästa salongerna i Orrefors som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Orrefors kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Orrefors med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Orrefors men har glömt boka tid his en frisör i Orrefors? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Orrefors där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Orrefors med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.