Frisör i Vimmerby

Hitta en frisör i Vimmerby, här finns skickliga och erfarna frisörer i Vimmerby som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 21 olika frisörer att välja mellan i Vimmerby. Du kan besöka dessa frisörer i Vimmerby, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Vimmerby. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Vimmerby.

Frisörer i Vimmerby

Du kan välja mellan olika frisörer i Vimmerby när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Vimmerby och klippa håret.

Salong Kammen
Sevedeg. 26
598 37 VIMMERBY


Hårmix
Furug. 13 B
598 34 Vimmerby


Frisörgänget
Storg. 50
598 37 VIMMERBY


Klippcenter
Storg. 50
598 37 VIMMERBY


Klipphörnet
Storg. 35
598 37 VIMMERBY


Salong 16 Kvadrat
Kungsg. 6
598 35 VIMMERBY


Hårfint
Storg. 54
598 37 VIMMERBY


Lollis Hårstudio
Rönnbärsg. 32
598 37 VIMMERBY


Klipphörnet I Vimmerby AB
Storg. 35
598 37 VIMMERBY


Salong Z
Storg. 54
598 37 VIMMERBY


Frisörateljén
Ulriksdalsv. 39
598 30 Vimmerby


Lintotten
Storg. 54
598 37 VIMMERBY


Intermezzo Frisör & Shop
St. Torget 8
598 37 VIMMERBY


Salong Furan AB
Furug. 13 B
598 34 Vimmerby


Klipphörnet i Vimmerby
Storg. 35
598 37 VIMMERBY


Birgitta Azemi
Storg. 32
598 37 VIMMERBY


Sussies Klippcenter
Lantmannag. 12
598 35 VIMMERBY


Svensson, Sarah
St. Torget 2
598 37 VIMMERBY


Hårfint i Vimmerby
Valhallag. 20
598 39 VIMMERBY


Svanbergs Dam- o. Herrfrisering Eftr.
Stångåg. 38 A
598 37 VIMMERBY


Carina Malmström Eklund
Sevedeg. 30
598 37 VIMMERBY

Fixa en håruppsättning i Vimmerby

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Vimmerby, förutom att klippa ditt hår på en salong i Vimmerby. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Vimmerby. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Vimmerby som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Vimmerby

I Vimmerby varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Vimmerby.

Frisörinfo och fakta om Vimmerby

I Vimmerby fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Vimmerby, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Vimmerby är en tätort i Småland och centralort i Vimmerby kommun, Kalmar län, 55 km väster om Västervik. Vimmerby karaktäriseras av flera småföretag, bland annat verkstadsindustrier, de större verkstadsföretagen är specialiserade och flera utför pressgjutning av lättmetaller.

Area: 755,50 hektar
Befolkning: 7934, år 2010

Där hittar du mer information om staden Vimmerby om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 21 olika frisörer i Vimmerby att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Vimmerby kan du överväga att leta i andra städer i Kalmar.

Billig frisör i Vimmerby

Letar du efter en bra och billig frisörer i Vimmerby? De bästa salongerna i Vimmerby som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Vimmerby kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Vimmerby med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Vimmerby men har glömt boka tid his en frisör i Vimmerby? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Vimmerby där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Vimmerby med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.