Frisör i Arvidsjaur

Hitta en frisör i Arvidsjaur, här finns skickliga och erfarna frisörer i Arvidsjaur som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 10 olika frisörer att välja mellan i Arvidsjaur. Du kan besöka dessa frisörer i Arvidsjaur, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Arvidsjaur. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Arvidsjaur.

Frisörer i Arvidsjaur

Du kan välja mellan olika frisörer i Arvidsjaur när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Arvidsjaur och klippa håret.

Ankes Hårdesign
Stationsg. 21 B
933 32 ARVIDSJAUR


Hair 4 You
Garvareg. 4
933 32 ARVIDSJAUR


Viktoriasalongen
Stationsg. 30
933 32 ARVIDSJAUR


Möller, Sara
G. Landsv. 92
933 34 ARVIDSJAUR


Salong G & Company
Storg. 10
933 31 Arvidsjaur


Anjas Hårstudio
Storg. 16 C
933 32 ARVIDSJAUR


Salong Frisyren
Storg. 26 C
933 32 ARVIDSJAUR


Christins Damfrisering
Stationsg. 14
933 32 ARVIDSJAUR


Salong Gossip
Storg. 14 A
933 32 ARVIDSJAUR


Isakssons Frisering
Södra g. 29 A
933 32 ARVIDSJAUR

Fixa en håruppsättning i Arvidsjaur

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Arvidsjaur, förutom att klippa ditt hår på en salong i Arvidsjaur. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Arvidsjaur. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Arvidsjaur som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Arvidsjaur

I Arvidsjaur varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Arvidsjaur.

Frisörinfo och fakta om Arvidsjaur

I Arvidsjaur fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Arvidsjaur, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Arvidsjaur är en tätort i Lappland och centralort i Arvidsjaurs kommun, Norrbottens län. Arvidsjaur är beläget 11 mil söder om polcirkeln och 16 mil väster om Luleå, i mellersta Lappland och tillhör Norrbottens län. Arvidsjaur är ett stort center för Europas bilindustri, som på vinterhalvåret utför biltester i vintermiljö.

Area: 466,90 hektar
Befolkning: 4635, år 2010

Där hittar du mer information om staden Arvidsjaur om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 10 olika frisörer i Arvidsjaur att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Arvidsjaur kan du överväga att leta i andra städer i Norrbotten.

Billig frisör i Arvidsjaur

Letar du efter en bra och billig frisörer i Arvidsjaur? De bästa salongerna i Arvidsjaur som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Arvidsjaur kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Arvidsjaur med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Arvidsjaur men har glömt boka tid his en frisör i Arvidsjaur? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Arvidsjaur där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Arvidsjaur med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.