Kammarna i Jokkmokk, en bra frisör

Kammarna är en frisör eller en salong i Jokkmokk där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Kammarna enligt nedan för att få veta mer om vad Kammarna har att erbjuda inom hår och skönhet i Jokkmokk.

Kontakta Kammarna i Jokkmokk, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Kammarna i Jokkmokk.

Kammarna
V. Torgg. 4
962 31 Jokkmokk
0971 - 109 97

Karta och vägbeskrivning till frisör Kammarna i Jokkmokk

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Kammarna i Jokkmokk. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Jokkmokk hos Kammarna

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Jokkmokk varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Jokkmokk och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Jokkmokk. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Jokkmokk.Kommenterat om Kammarna i Jokkmokk


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.