Hårstudion I Vuollerim i Jokkmokk, en bra frisör

Hårstudion I Vuollerim är en frisör eller en salong i Jokkmokk där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Hårstudion I Vuollerim enligt nedan för att få veta mer om vad Hårstudion I Vuollerim har att erbjuda inom hår och skönhet i Jokkmokk.

Kontakta Hårstudion I Vuollerim i Jokkmokk, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Hårstudion I Vuollerim i Jokkmokk.

Hårstudion I Vuollerim
Ejderg. 4
962 33 Jokkmokk
072 - 559 85 85

Karta och vägbeskrivning till frisör Hårstudion I Vuollerim i Jokkmokk

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Hårstudion I Vuollerim i Jokkmokk. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Jokkmokk hos Hårstudion I Vuollerim

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Jokkmokk varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Jokkmokk och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Jokkmokk. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Jokkmokk.Kommenterat om Hårstudion I Vuollerim i Jokkmokk


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.