Frisör i Lindesberg

Hitta en frisör i Lindesberg, här finns skickliga och erfarna frisörer i Lindesberg som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 14 olika frisörer att välja mellan i Lindesberg. Du kan besöka dessa frisörer i Lindesberg, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Lindesberg. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Lindesberg.

Frisörer i Lindesberg

Du kan välja mellan olika frisörer i Lindesberg när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Lindesberg och klippa håret.

Berits Damfrisering
Köpmang. 9
711 30 LINDESBERG


Salong Sabina
Kristinav. 36
711 30 LINDESBERG


Virveln
Skarpskytteg. 2
711 31 Lindesberg


Hårstudion
Kristinav. 31 C
711 30 LINDESBERG


Salong Klipp & Krus
Skinnarbacken
711 35 Lindesberg


Klippentré AB
Bytesg. 12
711 30 LINDESBERG


Salong Figaro
Kungsg. 33
711 30 LINDESBERG


Nordberg, Maria
Kristinav. 4
711 30 LINDESBERG


Salong backstage
Hidingen 104
711 91 Lindesberg


Salong Rosé
Bytesg. 12
711 30 LINDESBERG


Klipp Hörnan
S. Torgg. 12
711 30 LINDESBERG


Salong Kungsan
Högstadieplan 23
711 35 Lindesberg


Salong Jaxon
Kungsg. 29
711 30 LINDESBERG


Iréns Hårservice
Rya Adelund 227
711 91 Lindesberg

Fixa en håruppsättning i Lindesberg

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Lindesberg, förutom att klippa ditt hår på en salong i Lindesberg. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Lindesberg. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Lindesberg som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Lindesberg

I Lindesberg varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Lindesberg.

Frisörinfo och fakta om Lindesberg

I Lindesberg fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Lindesberg, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Area: 782,19 hektar
Befolkning: 9149, år 2010

Där hittar du mer information om staden Lindesberg om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 14 olika frisörer i Lindesberg att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Lindesberg kan du överväga att leta i andra städer i Örebro.

Billig frisör i Lindesberg

Letar du efter en bra och billig frisörer i Lindesberg? De bästa salongerna i Lindesberg som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Lindesberg kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Lindesberg med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Lindesberg men har glömt boka tid his en frisör i Lindesberg? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Lindesberg där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Lindesberg med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.