Frisör i Ljungsbro

Hitta en frisör i Ljungsbro, här finns skickliga och erfarna frisörer i Ljungsbro som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 8 olika frisörer att välja mellan i Ljungsbro. Du kan besöka dessa frisörer i Ljungsbro, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Ljungsbro. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Ljungsbro.

Frisörer i Ljungsbro

Du kan välja mellan olika frisörer i Ljungsbro när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Ljungsbro och klippa håret.

Salong Martina
Centralplan 5
590 71 Ljungsbro


WeGe Frisören
Hjalmar Svenfelts v. 4
590 71 Ljungsbro


Gustafsson, Anders Sven
Hjalmar Svenfelts v. 4
590 71 Ljungsbro


HårCenter
Hjalmar Svenfelts v. 6
590 71 Ljungsbro


Frisören På Landet
Björkängsg. 13
590 72 LJUNGSBRO


Klippet Silversaxen
Norra Cloettavägen 1
590 71 Ljungsbro


Pethra Johanssons Hårservice
Södra Cloettavägen 62
590 74 LJUNGSBRO


Chantana Andersson
Nytorpsv. 76
590 73 Ljungsbro

Fixa en håruppsättning i Ljungsbro

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Ljungsbro, förutom att klippa ditt hår på en salong i Ljungsbro. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Ljungsbro. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Ljungsbro som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Ljungsbro

I Ljungsbro varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Ljungsbro.

Frisörinfo och fakta om Ljungsbro

I Ljungsbro fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Ljungsbro, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Ljungsbro är en tätort cirka 15 km nordväst om Linköping i Linköpings kommun. Ljungsbro genomkorsas av vattendragen Motala ström och Göta kanal. Cirka fem kilometer nordväst om tätorten ligger Ljungssjön. Konfektyrtillverkaren Cloetta AB är den största industrin i samhället

Area: 420,91 hektar
Befolkning: 6620, år 2010

Där hittar du mer information om staden Ljungsbro om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 8 olika frisörer i Ljungsbro att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Ljungsbro kan du överväga att leta i andra städer i Östergötland.

Billig frisör i Ljungsbro

Letar du efter en bra och billig frisörer i Ljungsbro? De bästa salongerna i Ljungsbro som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Ljungsbro kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Ljungsbro med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Ljungsbro men har glömt boka tid his en frisör i Ljungsbro? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Ljungsbro där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Ljungsbro med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.