Frisör i Bjuv

Hitta en frisör i Bjuv, här finns skickliga och erfarna frisörer i Bjuv som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 10 olika frisörer att välja mellan i Bjuv. Du kan besöka dessa frisörer i Bjuv, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Bjuv. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Bjuv.

Frisörer i Bjuv

Du kan välja mellan olika frisörer i Bjuv när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Bjuv och klippa håret.

Bjuvs Frisör
S. Storg. 19
267 31 Bjuv


Salong 13
Hantverkareg. 13
267 32 BJUV


Hårstudion I Bjuv AB
S. Storg. 20
267 31 Bjuv


Klöversalongen
N. Storg. 20
267 31 Bjuv


Salong Aurora
S. Storg. 7
267 31 Bjuv


Salong Skills
Järnvägsg. 1
267 34 BJUV


Salong Syrran & Ja
S. Storg. 17
267 31 Bjuv


Ritasalongen
Vallg. 4 A
267 38 BJUV


G Hair Studio
Postg. 1
267 31 Bjuv


City Klipp I Bjuv
Norra Storgatan 98
267 35 Bjuv

Fixa en håruppsättning i Bjuv

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Bjuv, förutom att klippa ditt hår på en salong i Bjuv. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Bjuv. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Bjuv som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Bjuv

I Bjuv varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Bjuv.

Frisörinfo och fakta om Bjuv

I Bjuv fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Bjuv, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Bjuv är en tätort och centralort i Bjuvs kommun i Skåne län. Bjuv ligger öster om Helsingborg. I Bjuv finns Bjuvs kyrka samt butiker, tandläkare/tandhygienist, restauranger, pensionat och kaféer. Samhället växte snabbt under sent 1800-tal som en gruvort. Den sista kolgruvan i Bjuv stängdes 1981. I dag är kommunens gruvmuseum inrymt här.

Area: 544,23 hektar
Befolkning: 6832, år 2010

Där hittar du mer information om staden Bjuv om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 10 olika frisörer i Bjuv att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Bjuv kan du överväga att leta i andra städer i Skåne.

Billig frisör i Bjuv

Letar du efter en bra och billig frisörer i Bjuv? De bästa salongerna i Bjuv som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Bjuv kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Bjuv med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Bjuv men har glömt boka tid his en frisör i Bjuv? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Bjuv där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Bjuv med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.