Frisör i Eslöv

Hitta en frisör i Eslöv, här finns skickliga och erfarna frisörer i Eslöv som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 18 olika frisörer att välja mellan i Eslöv. Du kan besöka dessa frisörer i Eslöv, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Eslöv. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Eslöv.

Frisörer i Eslöv

Du kan välja mellan olika frisörer i Eslöv när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Eslöv och klippa håret.

New Look
Malmg. 4 B
241 30 ESLÖV


New Line
Västerg. 5
241 31 Eslöv


Cutn Colour i Eslöv
Storg. 12
241 30 ESLÖV


Klipparna i Eslöv
Norreg. 3
241 33 Eslöv


Hår 2000
Köpmansg. 2
241 30 ESLÖV


Attityd
Storg. 18
241 30 ESLÖV


Salong Kerstin
Eneborgsv. 14
241 33 Eslöv


Xtreme
Grävmaskinsv. 15
241 38 ESLÖV


Klippotek Tre H
Södergatan 9
241 30 ESLÖV


Källarsalongen
Tåbelundsv. 13
241 37 Eslöv


Frisyrskaparna
Vasag. 2 E
241 38 ESLÖV


Celma AB
Rågslingan 43
241 35 Eslöv


Tovans Klipphörna
Skyttsv. 7
241 34 ESLÖV


Din Frisör
Storg. 4
241 30 ESLÖV


Gertruds Hårvård
Bäckav. 5
241 30 ESLÖV


Zl Förvaltning AB
Poliskroken 9
241 32 ESLÖV


Gladan I Eslöv AB
Bruksg. 1
241 39 Eslöv


Salong Hår 2000
Köpmansg. 2
241 30 ESLÖV

Fixa en håruppsättning i Eslöv

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Eslöv, förutom att klippa ditt hår på en salong i Eslöv. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Eslöv. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Eslöv som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Eslöv

I Eslöv varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Eslöv.

Frisörinfo och fakta om Eslöv

I Eslöv fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Eslöv, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Eslöv är centralort i Eslövs kommun i Skåne län och Sveriges 70:e största tätort med 17748 invånare år 2010. Spannmålshandel ägde tidigt rum vid stationen, vilken i folkmun kallades Eslövs börs. På 1870-talet fanns det bland annat två bryggerier, hästslakteri, sex brödbagerier, bokbindare, kopparslagare, svarvare...

Area: 914,02 hektar
Befolkning: 17748, år 2010

Där hittar du mer information om staden Eslöv om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 18 olika frisörer i Eslöv att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Eslöv kan du överväga att leta i andra städer i Skåne.

Billig frisör i Eslöv

Letar du efter en bra och billig frisörer i Eslöv? De bästa salongerna i Eslöv som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Eslöv kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Eslöv med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Eslöv men har glömt boka tid his en frisör i Eslöv? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Eslöv där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Eslöv med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.