Frisör i Höganäs

Hitta en frisör i Höganäs, här finns skickliga och erfarna frisörer i Höganäs som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 15 olika frisörer att välja mellan i Höganäs. Du kan besöka dessa frisörer i Höganäs, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Höganäs. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Höganäs.

Frisörer i Höganäs

Du kan välja mellan olika frisörer i Höganäs när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Höganäs och klippa håret.

Wessman Frisör & Barberare KB
Storg. 4
263 37 Höganäs


Ljungströms & Länsbergs Hårdesign
Storg. 12
263 37 Höganäs


Frisörgruppen
Storg. 4
263 37 Höganäs


Dubbelsax
V. Parkg. 1
263 33 Höganäs


Kanders Hårstudio
Storg. 4
263 37 Höganäs


Hårverkstaden
Köpmansg. 16
263 38 HÖGANÄS


Frisyrmakarna
Storg. 57
263 31 Höganäs


Gitts Damsalong
Storg. 50
263 31 Höganäs


Salong Lill
Storg. 4
263 37 Höganäs


Frisörhörnan Tina
Bruksg. 29
263 39 Höganäs


Salong Lill
Ekdungev. 23
263 34 HÖGANÄS


Dubbel Sax Salong
V. Parkg. 1
263 33 Höganäs


Nadas Hårdesign
Rundelsg. 25
263 33 Höganäs


Lilla Klippvrån
Centralg. 43
263 38 HÖGANÄS


Frisörerna i Höganäs
Köpmansg. 15 A
263 38 HÖGANÄS

Fixa en håruppsättning i Höganäs

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Höganäs, förutom att klippa ditt hår på en salong i Höganäs. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Höganäs. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Höganäs som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Höganäs

I Höganäs varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Höganäs.

Frisörinfo och fakta om Höganäs

I Höganäs fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Höganäs, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Höganäs är en tätort och centralort i Höganäs kommun i Skåne län. Ursprungligen är Höganäs ett fiskeläge kring vilket en gruvindustri utvecklades för brytning av kol och leror för tillverkning av eldfast keramik (Höganäskrus).

Area: 884,62 hektar
Befolkning: 14107, år 2010

Där hittar du mer information om staden Höganäs om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 15 olika frisörer i Höganäs att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Höganäs kan du överväga att leta i andra städer i Skåne.

Billig frisör i Höganäs

Letar du efter en bra och billig frisörer i Höganäs? De bästa salongerna i Höganäs som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Höganäs kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Höganäs med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Höganäs men har glömt boka tid his en frisör i Höganäs? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Höganäs där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Höganäs med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.