Frisör i Kivik

Hitta en frisör i Kivik, här finns skickliga och erfarna frisörer i Kivik som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 4 olika frisörer att välja mellan i Kivik. Du kan besöka dessa frisörer i Kivik, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Kivik. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Kivik.

Frisörer i Kivik

Du kan välja mellan olika frisörer i Kivik när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Kivik och klippa håret.

Salong Huvudbry
Horsåkrav. 13
277 31 Kivik


Salong G.
Granv. 13
277 31 Kivik


Friskvårdens Huvudbry
Horsåkrav. 13
277 31 Kivik


Frisörmästare Anita Hultin
Västanv. 16
277 30 KIVIK

Fixa en håruppsättning i Kivik

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Kivik, förutom att klippa ditt hår på en salong i Kivik. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Kivik. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Kivik som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Kivik

I Kivik varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Kivik.

Frisörinfo och fakta om Kivik

I Kivik fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Kivik, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Kivik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län och centralort för äppelodlingen i området. Huvudnäringar i dag är fiske och turism. Kiviks musteri i Karakås tillverkar cider, glögg, vin m.m. Förenade frukt tar hand om den frukt som odlas.I Kivik bedrivs marknader såsom Kiviks marknad och Äppelmarknaden i Kivik.

Area: 125,26 hektar
Befolkning: 960, år 2010

Där hittar du mer information om staden Kivik om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 4 olika frisörer i Kivik att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Kivik kan du överväga att leta i andra städer i Skåne.

Billig frisör i Kivik

Letar du efter en bra och billig frisörer i Kivik? De bästa salongerna i Kivik som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Kivik kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Kivik med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Kivik men har glömt boka tid his en frisör i Kivik? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Kivik där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Kivik med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.