Frisör i Kristianstad

Hitta en frisör i Kristianstad, här finns skickliga och erfarna frisörer i Kristianstad som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 20 olika frisörer att välja mellan i Kristianstad. Du kan besöka dessa frisörer i Kristianstad, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Kristianstad. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Kristianstad.

Frisörer i Kristianstad

Du kan välja mellan olika frisörer i Kristianstad när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Kristianstad och klippa håret.

Klippt Å Kryllat i Gallerian
V. Storg. 39
291 31 KRISTIANSTAD


Gyllene Saxen - Drop in & Tidsbokning
Ö. Boulevarden 32
291 31 KRISTIANSTAD


Hårstudion
Ö. Storg. 6
291 32 Kristianstad


Salong Moni
Ö. Storg. 15
291 32 Kristianstad


Frisör Wall i Wä
Cimbriska v. 12
291 65 Kristianstad


Salong Hairline
V. Storg. 54
291 31 KRISTIANSTAD


Studio 33
V. Storg. 51 N
291 31 KRISTIANSTAD


Carisma i Hammar
Åängav. 1
291 50 Kristianstad


Vickys Klippotek
Nya Boulevarden 12
291 31 KRISTIANSTAD


Söderfrisören
V. Storg. 59
291 53 KRISTIANSTAD


hår & kropp verkstán
V. Storg. 38
291 31 KRISTIANSTAD


Studio Pink
Ö. Storg. 67
291 31 KRISTIANSTAD


Frisörsalong Lilla Paris AB
Ö. Storg. 51
291 31 KRISTIANSTAD


Unique Hair By Johanna
Lasarettsboulevarden 10
291 33 KRISTIANSTAD


Diva
Cardellsg. 19
291 31 KRISTIANSTAD


Myran & Malkolm AB
V. Storg. 40
291 31 KRISTIANSTAD


Salong Coquette
Hjärtebackes v. 1
291 35 KRISTIANSTAD


Näsbysalongen
Infanteriv. 15
291 35 KRISTIANSTAD


I A-Salongen
S. Kaserng. 5
291 31 KRISTIANSTAD


Hårkonstnärerna
Österlångg. 10 B
291 33 KRISTIANSTAD

Fixa en håruppsättning i Kristianstad

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Kristianstad, förutom att klippa ditt hår på en salong i Kristianstad. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Kristianstad. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Kristianstad som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Kristianstad

I Kristianstad varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Kristianstad.

Frisörinfo och fakta om Kristianstad

I Kristianstad fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Kristianstad, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Kristianstad är en tätort som är centralort i Kristianstads kommun i Skåne län. Orten är Sveriges 30:e största tätort och Skånes fjärde största, med 35 711 invånare. Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins största centrum och över 3 500 personer är anställda inom livsmedelsindustrin...

Area: 1 768,62 hektar
Befolkning: 35711, år 2010

Där hittar du mer information om staden Kristianstad om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 20 olika frisörer i Kristianstad att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Kristianstad kan du överväga att leta i andra städer i Skåne.

Billig frisör i Kristianstad

Letar du efter en bra och billig frisörer i Kristianstad? De bästa salongerna i Kristianstad som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Kristianstad kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Kristianstad med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Kristianstad men har glömt boka tid his en frisör i Kristianstad? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Kristianstad där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Kristianstad med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.