Frisör i Landskrona

Hitta en frisör i Landskrona, här finns skickliga och erfarna frisörer i Landskrona som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 21 olika frisörer att välja mellan i Landskrona. Du kan besöka dessa frisörer i Landskrona, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Landskrona. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Landskrona.

Frisörer i Landskrona

Du kan välja mellan olika frisörer i Landskrona när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Landskrona och klippa håret.

Clippia Hårstudio
Järnvägsg. 20
261 32 LANDSKRONA


Frizzy
Eriksg. 134
261 40 Landskrona


Salong Matildas
Rådhustorget 6
261 31 Landskrona


Britts Hårvård
Regeringsg. 15
261 36 LANDSKRONA


Salong Hårfager
Eriksg. 134
261 40 Landskrona


Fön & Sax
Rådhustorget 4
261 31 Landskrona


Style By Rodde
Österg. 35
261 34 LANDSKRONA


Piacente
Lill-olas v. 30
261 61 LANDSKRONA


Idas Hårdesign
St. Norreg. 17
261 32 LANDSKRONA


Salong Figaro
Borgmästarg. 1
261 32 LANDSKRONA


Salong Egoboost
Vävareg. 14
261 37 Landskrona


Kam.Kom
St. Norreg. 3
261 32 LANDSKRONA


Klippstugan
N. Långg. 16 B
261 31 Landskrona


Sefika Klapuh
Östergatan
261 35 Landskrona


Frisörsalongen
Midhemsv. 9
261 41 LANDSKRONA


Britts Damsalong Britt Jönsson
Vasag. 14 B
261 36 LANDSKRONA


Diz I Landskrona AB
Bryggarg. 3
261 51 Landskrona


Touch Beauty Lounge
Rådhusg. 2
261 31 Landskrona


Vengatans Damsalong
Veng. 11
261 39 Landskrona


Hårstudion
Eriksg. 147
261 40 Landskrona


Salong Zaidon
Eriksg. 93
261 33 Landskrona

Fixa en håruppsättning i Landskrona

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Landskrona, förutom att klippa ditt hår på en salong i Landskrona. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Landskrona. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Landskrona som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Landskrona

I Landskrona varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Landskrona.

Frisörinfo och fakta om Landskrona

I Landskrona fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Landskrona, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Landskrona är centralort i Landskrona kommun. Tätorten hade 30499 invånare år 2010. Den ligger vid Öresund i västra Skåne, mellan Helsingborg och Lund. Landskrona stad grundades möjligen den 20 mars 1413, då fiskeläget Sønder Sæby gavs stadsprivilegier av unionskungen Erik av Pommern.

Area: 12,09 km2
Befolkning: 30499, år 2010

Där hittar du mer information om staden Landskrona om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 21 olika frisörer i Landskrona att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Landskrona kan du överväga att leta i andra städer i Skåne.

Billig frisör i Landskrona

Letar du efter en bra och billig frisörer i Landskrona? De bästa salongerna i Landskrona som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Landskrona kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Landskrona med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Landskrona men har glömt boka tid his en frisör i Landskrona? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Landskrona där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Landskrona med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.