Frisör i Ludvigsborg

Hitta en frisör i Ludvigsborg, här finns skickliga och erfarna frisörer i Ludvigsborg som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 2 olika frisörer att välja mellan i Ludvigsborg. Du kan besöka dessa frisörer i Ludvigsborg, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Ludvigsborg. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Ludvigsborg.

Frisörer i Ludvigsborg

Du kan välja mellan olika frisörer i Ludvigsborg när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Ludvigsborg och klippa håret.

Salong La-Monique
Fulltoftavägen 31
242 71 Ludvigsborg


Sjöklippet
Strandvägen 27
242 71 Ludvigsborg

Fixa en håruppsättning i Ludvigsborg

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Ludvigsborg, förutom att klippa ditt hår på en salong i Ludvigsborg. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Ludvigsborg. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Ludvigsborg som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Ludvigsborg

I Ludvigsborg varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Ludvigsborg.

Frisörinfo och fakta om Ludvigsborg

I Ludvigsborg fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Ludvigsborg, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Ludvigsborg är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Hörby kommun i Skåne län men även innefattande en del av Höörs kommun, belägen mellan Hörby och Höör öster om Ringsjön. I Ludvigsborg finns en Ica Nära-butik. Det finns även en friskola (F-9), ett fritids och ett dagis. Det finns bussförbindelse med Hörby och Höör.

Area: 149,02 hektar
Befolkning: 1041, år 2010

Där hittar du mer information om staden Ludvigsborg om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 2 olika frisörer i Ludvigsborg att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Ludvigsborg kan du överväga att leta i andra städer i Skåne.

Billig frisör i Ludvigsborg

Letar du efter en bra och billig frisörer i Ludvigsborg? De bästa salongerna i Ludvigsborg som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Ludvigsborg kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Ludvigsborg med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Ludvigsborg men har glömt boka tid his en frisör i Ludvigsborg? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Ludvigsborg där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Ludvigsborg med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.