Hårstudion i Malmö, en bra frisör

Hårstudion är en frisör eller en salong i Malmö där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Hårstudion enligt nedan för att få veta mer om vad Hårstudion har att erbjuda inom hår och skönhet i Malmö.

Kontakta Hårstudion i Malmö, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Hårstudion i Malmö.

Hårstudion
Bergsg. 3
211 54 MALMÖ
040 - 12 12 32

Karta och vägbeskrivning till frisör Hårstudion i Malmö

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Hårstudion i Malmö. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Malmö hos Hårstudion

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Malmö varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Malmö och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Malmö. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Malmö.Kommenterat om Hårstudion i Malmö


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.