Salong Anna-Lenah i Malmö, en bra frisör

Salong Anna-Lenah är en frisör eller en salong i Malmö där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Salong Anna-Lenah enligt nedan för att få veta mer om vad Salong Anna-Lenah har att erbjuda inom hår och skönhet i Malmö.

Kontakta Salong Anna-Lenah i Malmö, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Salong Anna-Lenah i Malmö.

Salong Anna-Lenah
Vattenverksv. 27
212 21 Malmö
040 - 18 27 30

Karta och vägbeskrivning till frisör Salong Anna-Lenah i Malmö

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Salong Anna-Lenah i Malmö. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Malmö hos Salong Anna-Lenah

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Malmö varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Malmö och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Malmö. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Malmö.Kommenterat om Salong Anna-Lenah i Malmö


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.