en trappa upp i Malmö, en bra frisör

en trappa upp är en frisör eller en salong i Malmö där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar en trappa upp enligt nedan för att få veta mer om vad en trappa upp har att erbjuda inom hår och skönhet i Malmö.

Kontakta en trappa upp i Malmö, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till en trappa upp i Malmö.

en trappa upp
St. Nyg. 60
211 37 Malmö
040 - 12 66 58

Karta och vägbeskrivning till frisör en trappa upp i Malmö

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen en trappa upp i Malmö. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Malmö hos en trappa upp

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Malmö varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Malmö och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Malmö. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Malmö.Kommenterat om en trappa upp i Malmö


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.