Tino Salongen i Malmö, en bra frisör

Tino Salongen är en frisör eller en salong i Malmö där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Tino Salongen enligt nedan för att få veta mer om vad Tino Salongen har att erbjuda inom hår och skönhet i Malmö.

Kontakta Tino Salongen i Malmö, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Tino Salongen i Malmö.

Tino Salongen
Kulladalstorget 3
215 64 Malmö
040 - 845 82

Karta och vägbeskrivning till frisör Tino Salongen i Malmö

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Tino Salongen i Malmö. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Malmö hos Tino Salongen

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Malmö varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Malmö och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Malmö. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Malmö.Kommenterat om Tino Salongen i Malmö


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.