Hårstudion Mikz i Malmö, en bra frisör

Hårstudion Mikz är en frisör eller en salong i Malmö där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Hårstudion Mikz enligt nedan för att få veta mer om vad Hårstudion Mikz har att erbjuda inom hår och skönhet i Malmö.

Kontakta Hårstudion Mikz i Malmö, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Hårstudion Mikz i Malmö.

Hårstudion Mikz
Husie Kyrkov. 98
212 38 Malmö
040 - 49 66 60

Karta och vägbeskrivning till frisör Hårstudion Mikz i Malmö

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Hårstudion Mikz i Malmö. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Malmö hos Hårstudion Mikz

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Malmö varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Malmö och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Malmö. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Malmö.Kommenterat om Hårstudion Mikz i Malmö


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.