Frisör i Tollarp

Hitta en frisör i Tollarp, här finns skickliga och erfarna frisörer i Tollarp som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 7 olika frisörer att välja mellan i Tollarp. Du kan besöka dessa frisörer i Tollarp, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Tollarp. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Tollarp.

Frisörer i Tollarp

Du kan välja mellan olika frisörer i Tollarp när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Tollarp och klippa håret.

Hårknuten
Kungsv. 22 A
298 31 TOLLARP


Hårstudio M
Göklyckeg. 7
298 33 TOLLARP


Salong Gloria
Polg. 1
298 32 Tollarp


Salong Klipper
Torvkupev. 23
298 34 Tollarp


Salong Kamma-Lätt
Gåshageg. 11
298 32 Tollarp


Tollarp Hembesöksfrissan
Tullsåkrav. 586 -22
298 91 TOLLARP


Ett Strå Vassare
Sönnarslövsv. 230
298 91 TOLLARP

Fixa en håruppsättning i Tollarp

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Tollarp, förutom att klippa ditt hår på en salong i Tollarp. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Tollarp. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Tollarp som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Tollarp

I Tollarp varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Tollarp.

Frisörinfo och fakta om Tollarp

I Tollarp fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Tollarp, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Tollarp är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län. I södra delen av tätorten ligger kyrkbyn Västra Vram med Västra Vrams kyrka. Strax sydost om tätorten ligger kyrkbyn Östra Vram med Östra Vrams kyrka. Tollarps stationssamhälle, beläget i Västra och Östra Vrams socken utvecklades efter tillkomsten 1881 av Gärds Härads Järnväg (GJ).

Area: 373,30 hektar
Befolkning: 3284, år 2010

Där hittar du mer information om staden Tollarp om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 7 olika frisörer i Tollarp att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Tollarp kan du överväga att leta i andra städer i Skåne.

Billig frisör i Tollarp

Letar du efter en bra och billig frisörer i Tollarp? De bästa salongerna i Tollarp som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Tollarp kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Tollarp med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Tollarp men har glömt boka tid his en frisör i Tollarp? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Tollarp där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Tollarp med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.