Frisör i Trelleborg

Hitta en frisör i Trelleborg, här finns skickliga och erfarna frisörer i Trelleborg som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 22 olika frisörer att välja mellan i Trelleborg. Du kan besöka dessa frisörer i Trelleborg, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Trelleborg. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Trelleborg.

Frisörer i Trelleborg

Du kan välja mellan olika frisörer i Trelleborg när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Trelleborg och klippa håret.

Hår-Compagniet
Corfitz-Beck-Friisg. 3
231 42 Trelleborg


Salong Mandy
Alg. 55
231 42 Trelleborg


Bäckasalongen
Lärareg. 8
231 62 Trelleborg


ZTYLE
Nyg. 54
231 43 TRELLEBORG


Gossip
Nyg. 7
231 43 TRELLEBORG


Salong Pan
Nyg. 6
231 43 TRELLEBORG


Studio M & C
Alg. 40
231 42 Trelleborg


Canes Frisersalong
Kontinentg. 9 A
231 42 Trelleborg


Antonina Ahlquist
Hesekilleg. 56
231 54 TRELLEBORG


Ericsson, Linnéa Anne-Marie
Gyas v. 5
231 66 Trelleborg


Verena Salongen
Österg. 11 A
231 44 Trelleborg


Solidho AB
Corfitz-Beck-Friisg. 13 C
231 43 TRELLEBORG


Studio hundra4141
Hamng. 24
231 42 Trelleborg


Evalotts Hårdesign
Norreg. 1
231 63 TRELLEBORG


Salong Viola
Petersborgsv. 1
231 56 TRELLEBORG


Linas Hår
Hamng. 24
231 42 Trelleborg


Hårateljén
Hedv. 71
231 51 Trelleborg


Studio Fager
Ripatorget 1
231 53 Trelleborg


Carl Jörgensen M.E.F.
Hedv. 24
231 53 Trelleborg


Drop In ZM Dam o. Herr Frisör
Valldammsg. 1
231 43 TRELLEBORG


Frisörsalongen Vesna
Roseng. 6
231 55 Trelleborg


Salong Trend
Alg. 3
231 42 Trelleborg

Fixa en håruppsättning i Trelleborg

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Trelleborg, förutom att klippa ditt hår på en salong i Trelleborg. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Trelleborg. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Trelleborg som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Trelleborg

I Trelleborg varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Trelleborg.

Frisörinfo och fakta om Trelleborg

I Trelleborg fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Trelleborg, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Trelleborg är en centralort i Trelleborgs kommun. Tätorten hade 28290 invånare år 2010. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten till Trelleborg (läs mer under avsnittet "Stadsbild").

Area: 1 365,73 hektar
Befolkning: 28290, år 2010

Där hittar du mer information om staden Trelleborg om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 22 olika frisörer i Trelleborg att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Trelleborg kan du överväga att leta i andra städer i Skåne.

Billig frisör i Trelleborg

Letar du efter en bra och billig frisörer i Trelleborg? De bästa salongerna i Trelleborg som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Trelleborg kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Trelleborg med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Trelleborg men har glömt boka tid his en frisör i Trelleborg? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Trelleborg där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Trelleborg med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.