Frisör i Älta

Hitta en frisör i Älta, här finns skickliga och erfarna frisörer i Älta som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 7 olika frisörer att välja mellan i Älta. Du kan besöka dessa frisörer i Älta, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Älta. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Älta.

Frisörer i Älta

Du kan välja mellan olika frisörer i Älta när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Älta och klippa håret.

Salong Andrietta
Ulvsjöv. 8
138 33 älta


Hanna Snellman Frisör
Björnmossv. 32
138 37 älta


Invit Lindgren & Sand AB
Granv. 31
138 33 älta


Salong Willarp AB
Grustagsv. 5
138 40 älta


Rebecca Villarp
Finserudsgränd 17 B
138 35 älta


Baitar, Rami
Oxelv. 42
138 30 ÄLTA


Mitzi Simeonsson Quantz
Sävsångarv. 1
138 37 älta

Fixa en håruppsättning i Älta

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Älta, förutom att klippa ditt hår på en salong i Älta. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Älta. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Älta som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Älta

I Älta varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Älta.

Frisörinfo och fakta om Älta

I Älta fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Älta, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Älta är en tätort i Nacka kommun i Stockholms län, belägen i sydvästra delen av kommunen inom kommundelen Älta. Fram till 1625 var Älta gård ett frälsehemman som hade tillhört både säterierna Tyresö slott och Skarpnäck.

Area: 331,75 hektar
Befolkning: 9989, år 2010

Där hittar du mer information om staden Älta om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 7 olika frisörer i Älta att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Älta kan du överväga att leta i andra städer i Stockholm.

Billig frisör i Älta

Letar du efter en bra och billig frisörer i Älta? De bästa salongerna i Älta som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Älta kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Älta med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Älta men har glömt boka tid his en frisör i Älta? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Älta där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Älta med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.