Frisör i Årsta

Hitta en frisör i Årsta, här finns skickliga och erfarna frisörer i Årsta som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 13 olika frisörer att välja mellan i Årsta. Du kan besöka dessa frisörer i Årsta, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Årsta. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Årsta.

Frisörer i Årsta

Du kan välja mellan olika frisörer i Årsta när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Årsta och klippa håret.

Helena Klipper Till
Sköntorpsv. 11
120 38 årsta


Salon Radiant
Malgomajv. 12
120 60 ÅRSTA


Ratka Damfrisering
Hjälmarsv. 33
120 53 ÅRSTA


Salong Alegeo
Hjälmarsv. 30
120 53 ÅRSTA


Gabri Style
Hjälmarsv. 6
120 53 ÅRSTA


Maria K. Juhlin
Ymsenv. 9
120 38 årsta


Hair Stop
Gullmarsv. 27
120 39 ÅRSTA


Farida Boulboua
Hjälmarsv. 30
120 53 ÅRSTA


Salong N
Malgomajv. 12
120 60 ÅRSTA


Salong Måne
Hjälmarsv. 4
120 53 ÅRSTA


G:a Årstas Golvservice AB
Skedviksv. 48
120 54 årsta


Maries Hårgalleri
Rämensv. 2
120 55 ÅRSTA


Hårgalleriet Rikard Strand
Steningev. 3
120 39 ÅRSTA

Fixa en håruppsättning i Årsta

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Årsta, förutom att klippa ditt hår på en salong i Årsta. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Årsta. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Årsta som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Årsta

I Årsta varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Årsta.

Frisörinfo och fakta om Årsta

I Årsta fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Årsta, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Årsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Nästan hela stadsdelen ingår i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde, med undantag för Årsta holmar och Hammarbyslussen som ingår i Södermalms stadsdelsområde. Den bebyggda delen av stadsdelen ligger på södersluttningen av den förkastningsbrant som sträcker sig längs Årstavikens södra sida.

Area: 262 hektar
Befolkning: 17951, år 2014

Där hittar du mer information om staden Årsta om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 13 olika frisörer i Årsta att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Årsta kan du överväga att leta i andra städer i Stockholm.

Billig frisör i Årsta

Letar du efter en bra och billig frisörer i Årsta? De bästa salongerna i Årsta som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Årsta kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Årsta med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Årsta men har glömt boka tid his en frisör i Årsta? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Årsta där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Årsta med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.