Frisör i Bandhagen

Hitta en frisör i Bandhagen, här finns skickliga och erfarna frisörer i Bandhagen som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 25 olika frisörer att välja mellan i Bandhagen. Du kan besöka dessa frisörer i Bandhagen, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Bandhagen. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Bandhagen.

Frisörer i Bandhagen

Du kan välja mellan olika frisörer i Bandhagen när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Bandhagen och klippa håret.

Susannas Hårservice
Olshammarsg. 87
124 76 Bandhagen


Högdalens Klippotek
Högdalsgången 10
124 54 Bandhagen


Salong Marre
Sjösav. 59
124 55 BANDHAGEN


Min Hårstol, Solweig Breiman
Önskehemsg. 26
124 54 Bandhagen


Cathrine Arktoft AB
Lillhagsv. 14
124 71 BANDHAGEN


Helen Nguyen
Gällerstagränd 11
124 76 Bandhagen


Saxigt Värre Kristina Fridell
Rangstaplan 5
124 54 Bandhagen


City Hårvård I Hagsätra HB
Hagsätra Torg 3
124 73 BANDHAGEN


Maclaren Barbers AB
Glanshammarsg. 45
124 71 BANDHAGEN


Gnm Frisörerna HB
Önskehemsg. 43
124 54 Bandhagen


Brunetten & Blondinen HB
Skebokvarnsv. 346
124 50 Bandhagen


Hannapaulsson
Harpsundsv. 18
124 58 Bandhagen


Daniellas Salong
Hagsätra Torg 20
124 73 BANDHAGEN


Red Sea Afro Cosmetics & Frisör Salongen
Bjursätrag. 13
124 62 BANDHAGEN


Klipp It i Bandhagen
Önskehemsg. 43 Högdalen Centrum
124 54 Bandhagen


Zitemark
Glanshammarsg. 59
124 71 BANDHAGEN


Bozenas Damfrisering
Glanshammarsg. 47
124 71 BANDHAGEN


Gudrun Bertilssons Hårverksta
Nåttaröv. 55
124 51 BANDHAGEN


Huumonen, Hanna
Skebokvarnsv. 141
124 52 Bandhagen


U and Me
Skebokvarnsvägen 382
124 50 Bandhagen


Salong Picasso Stockholm AB
Rågsvedsv. 51
124 65 Bandhagen


Salong Safir
Lillhagsv. 36
124 71 BANDHAGEN


Africa Afro Cosmetics & Frisör
Askersundsg. 6
124 67 Bandhagen


Salong Soula
Rangstaplan 5
124 54 Bandhagen


Hårsalong Kazi Pukacz
Sjösav. 47
124 55 BANDHAGEN

Fixa en håruppsättning i Bandhagen

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Bandhagen, förutom att klippa ditt hår på en salong i Bandhagen. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Bandhagen. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Bandhagen som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Bandhagen

I Bandhagen varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Bandhagen.

Frisörinfo och fakta om Bandhagen

I Bandhagen fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Bandhagen, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Area: 82 hektar
Befolkning: 5 948, år 2011

Där hittar du mer information om staden Bandhagen om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 25 olika frisörer i Bandhagen att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Bandhagen kan du överväga att leta i andra städer i Stockholm.

Billig frisör i Bandhagen

Letar du efter en bra och billig frisörer i Bandhagen? De bästa salongerna i Bandhagen som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Bandhagen kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Bandhagen med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Bandhagen men har glömt boka tid his en frisör i Bandhagen? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Bandhagen där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Bandhagen med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.