Frisör i Farsta

Hitta en frisör i Farsta, här finns skickliga och erfarna frisörer i Farsta som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 16 olika frisörer att välja mellan i Farsta. Du kan besöka dessa frisörer i Farsta, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Farsta. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Farsta.

Frisörer i Farsta

Du kan välja mellan olika frisörer i Farsta när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Farsta och klippa håret.

Salong Ma Griffe
Farstagången 16 Farsta Centrum
123 47 Farsta


Frisörimperiet
Munkforsplan 35
123 47 Farsta


Cayenne The Art of Hair & Color
Ågesta Brov. 32
123 50 Farsta


Salong Mix
Larsbodav. 50
123 41 Farsta


Hårkompaniet
Lysviksg. 50
123 42 FARSTA


Plainer Hair Shop
Farsta Torg 23
123 47 Farsta


Farsta Frisörerna AB
Farsta Torg 7
123 47 Farsta


Hedlunds Stolar
Skönstaholmsv. 52
123 60 FARSTA


Hårbusken
Stortorpsv. 30
123 63 Farsta


Salong Abdu
Grumsg. 1
123 44 FARSTA


Laserbeauty Kliniken Sverige AB
Munkforsplan 37
123 47 Farsta


Ilinium Jasmine
Hauptv. 60
123 58 Farsta


Ulrika Hagberg
Lingv. 183
123 61 Farsta


Salong Magic Touch
Forshagag. 64
123 31 FARSTA


Lises Klipperi
Sjöskumsv. 2 -4
123 57 FARSTA


Salong Ritz, Dam- & Herrfrisering
Torsbyg. 26
123 41 Farsta

Fixa en håruppsättning i Farsta

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Farsta, förutom att klippa ditt hår på en salong i Farsta. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Farsta. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Farsta som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Farsta

I Farsta varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Farsta.

Frisörinfo och fakta om Farsta

I Farsta fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Farsta, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Area: 237 hektar
Befolkning: 12 673 , år 2012

Där hittar du mer information om staden Farsta om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 16 olika frisörer i Farsta att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Farsta kan du överväga att leta i andra städer i Stockholm.

Billig frisör i Farsta

Letar du efter en bra och billig frisörer i Farsta? De bästa salongerna i Farsta som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Farsta kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Farsta med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Farsta men har glömt boka tid his en frisör i Farsta? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Farsta där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Farsta med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.