Salong Tisax i Jordbro, en bra frisör

Salong Tisax är en frisör eller en salong i Jordbro där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Salong Tisax enligt nedan för att få veta mer om vad Salong Tisax har att erbjuda inom hår och skönhet i Jordbro.

Kontakta Salong Tisax i Jordbro, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Salong Tisax i Jordbro.

Salong Tisax
Hurtigs torg 7
137 64 JORDBRO
08 - 500 237 63

Karta och vägbeskrivning till frisör Salong Tisax i Jordbro

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Salong Tisax i Jordbro. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Jordbro hos Salong Tisax

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Jordbro varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Jordbro och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Jordbro. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Jordbro.Kommenterat om Salong Tisax i Jordbro


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.