Frisör i Rimbo

Hitta en frisör i Rimbo, här finns skickliga och erfarna frisörer i Rimbo som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 12 olika frisörer att välja mellan i Rimbo. Du kan besöka dessa frisörer i Rimbo, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Rimbo. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Rimbo.

Frisörer i Rimbo

Du kan välja mellan olika frisörer i Rimbo när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Rimbo och klippa håret.

KOOL & Co
Uppsalav. 1
762 31 Rimbo


Fin i Håret
Västra Stockholmsvägen 9
762 31 Rimbo


Hår & Solsalongen
Ekdalsv. 8
762 51 Rimbo


SALONG SAXCESS
Centralv. 1 B
762 31 Rimbo


Ann-Sophie Andersson
Skyttev. 2
762 61 RIMBO


Douhans Hårstudio
Uppsalav. 2
762 41 RIMBO


Löövit AB
Björksättra 34
762 91 Rimbo


Kool & Co I Rimbo AB
Uppsalav. 1
762 31 Rimbo


Helena Lijsing
Köpmannag. 3
762 31 Rimbo


Ilonas Klipp
Söderbybacken 8
762 91 Rimbo


Vikman, Satu Katariina
Björksättra 34
762 91 Rimbo


Kickis Klipp Och Kam
Väsbylundsvägen 4
762 93 Rimbo

Fixa en håruppsättning i Rimbo

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Rimbo, förutom att klippa ditt hår på en salong i Rimbo. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Rimbo. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Rimbo som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Rimbo

I Rimbo varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Rimbo.

Frisörinfo och fakta om Rimbo

I Rimbo fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Rimbo, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Rimbo är en tätort i Norrtälje kommun i Stockholms län, belägen 20 km väster om Norrtälje längs riksväg 77. Rimbo blev tidigt en marknadsplats, då vattenled och landsväg möttes där.

Area: 257,15 hektar
Befolkning: 4 629, år 2010

Där hittar du mer information om staden Rimbo om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 12 olika frisörer i Rimbo att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Rimbo kan du överväga att leta i andra städer i Stockholm.

Billig frisör i Rimbo

Letar du efter en bra och billig frisörer i Rimbo? De bästa salongerna i Rimbo som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Rimbo kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Rimbo med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Rimbo men har glömt boka tid his en frisör i Rimbo? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Rimbo där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Rimbo med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.