Frisör i Skå

Hitta en frisör i Skå, här finns skickliga och erfarna frisörer i Skå som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 3 olika frisörer att välja mellan i Skå. Du kan besöka dessa frisörer i Skå, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Skå. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Skå.

Frisörer i Skå

Du kan välja mellan olika frisörer i Skå när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Skå och klippa håret.

Jenny Stargård Design AB
Dalstigen 7
179 75 SKÅ


Salong L
Troxhammar Byv.
179 75 SKÅ


Arnalid, Camilla
Tureholmsvägen 131
179 75 SKÅ

Fixa en håruppsättning i Skå

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Skå, förutom att klippa ditt hår på en salong i Skå. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Skå. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Skå som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Skå

I Skå varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Skå.

Frisörinfo och fakta om Skå

I Skå fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Skå, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Skå socken i Uppland ingick i Färentuna härad och är sedan 1971 en del av Ekerö kommun, från 2016 inom Färingsö distrikt. Skå socken ligger väster om Stockholm på södra Färingsö med Långtarmen i söder och Mörbyfjärden i öster. Socknen har odlad slättbygd som omväxlar med höjder speciellt i väster.

Area: 19 km2
Befolkning: 738, år 1952

Där hittar du mer information om staden Skå om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 3 olika frisörer i Skå att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Skå kan du överväga att leta i andra städer i Stockholm.

Billig frisör i Skå

Letar du efter en bra och billig frisörer i Skå? De bästa salongerna i Skå som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Skå kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Skå med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Skå men har glömt boka tid his en frisör i Skå? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Skå där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Skå med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.