Frisör i Skärholmen

Hitta en frisör i Skärholmen, här finns skickliga och erfarna frisörer i Skärholmen som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 24 olika frisörer att välja mellan i Skärholmen. Du kan besöka dessa frisörer i Skärholmen, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Skärholmen. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Skärholmen.

Frisörer i Skärholmen

Du kan välja mellan olika frisörer i Skärholmen när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Skärholmen och klippa håret.

Klippotek1
Storholmsg. 3
127 48 Skärholmen


Hair 4 You
Skärholmsgången 16
127 48 Skärholmen


Salong Hårstrååt
Storholmsg. 27 Skärholmen Centrum
127 48 Skärholmen


Clipso Hårstudio
Bredholmsg. 1
127 48 Skärholmen


El Rayan
Bredängstorget 12
127 34 SKÄRHOLMEN


Sätra Klippotek
Aspsätrav. 22 Sätra Centrum
127 37 Skärholmen


The Lash Academy
Ekholmsv. 357
127 51 Skärholmen


Mahrad Center
Gröna Stugans v. 23
127 34 SKÄRHOLMEN


Fru Kaszas Dam- & Herrfrisering
Vårbergsv. 157
127 41 SKÄRHOLMEN


Anastasia Ioannidis
Vårbergsv. 175
127 41 SKÄRHOLMEN


Hair and Cosmetic, SKHLM
Lillholmsgången 1
127 48 Skärholmen


Styling Labri
Tankebyggarbacken 30
127 33 Skärholmen


International Hair Studio
Ekholmsv. 36
127 48 Skärholmen


Graziellas Klippotek
Bredängsv. 93
127 61 SKÄRHOLMEN


Natali Frisörsalong
Storholmsbackarna 66
127 43 SKÄRHOLMEN


Versato
Bredholmsg. 3 Skärholmen Centrum
127 48 Skärholmen


Iman Frisör
Stävholmsgränd 54
127 49 SKÄRHOLMEN


L-D-Y Beauty
Fjärdholmsgränd 19
127 44 Skärholmen


Hairfree & beauty Skärholmen
Skärholmsgången 28 Skärholmens Centrum
127 48 Skärholmen


Goriya, Eskandar
Skärholmsplan 1
127 48 Skärholmen


Cruz Lainez, Wilmer Pastor
Stångholmsbacken 12
127 40 Skärholmen


Tunc Hårvård HB
Skärholmsgången 28
127 48 Skärholmen


Brygidas Salong
Bredholmsg. 3
127 48 Skärholmen


Klipp & Solcenter
Bredängstorget 12
127 34 SKÄRHOLMEN

Fixa en håruppsättning i Skärholmen

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Skärholmen, förutom att klippa ditt hår på en salong i Skärholmen. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Skärholmen. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Skärholmen som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Skärholmen

I Skärholmen varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Skärholmen.

Frisörinfo och fakta om Skärholmen

I Skärholmen fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Skärholmen, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Area: 189 hektar
Befolkning: 8488, år 2014

Där hittar du mer information om staden Skärholmen om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 24 olika frisörer i Skärholmen att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Skärholmen kan du överväga att leta i andra städer i Stockholm.

Billig frisör i Skärholmen

Letar du efter en bra och billig frisörer i Skärholmen? De bästa salongerna i Skärholmen som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Skärholmen kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Skärholmen med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Skärholmen men har glömt boka tid his en frisör i Skärholmen? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Skärholmen där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Skärholmen med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.