Frisör i Sollentuna

Hitta en frisör i Sollentuna, här finns skickliga och erfarna frisörer i Sollentuna som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 24 olika frisörer att välja mellan i Sollentuna. Du kan besöka dessa frisörer i Sollentuna, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Sollentuna. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Sollentuna.

Frisörer i Sollentuna

Du kan välja mellan olika frisörer i Sollentuna när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Sollentuna och klippa håret.

Hårfix Yvonne Rosell
Åkerv. 48
191 40 Sollentuna


Ure & Company
Glimmerv. 11 Stinsen
191 62 Sollentuna


Hårbolaget
Stupv. 1
191 42 Sollentuna


Litzys Frisering
Eriksbergs Torg 6
191 41 SOLLENTUNA


Elite by Sauvko
Glimmerv. 2
191 63 SOLLENTUNA


Salong Sauvko
Glimmerv. 10
191 62 Sollentuna


Salong Alexandra
Linnés v. 43
191 35 Sollentuna


Stinsen Häggvik
Glimmerv. 10
191 62 Sollentuna


Torsbackes Fotvård
Turebergsv. 8
191 47 SOLLENTUNA


Klippoteket Rotebro
Konsumentv. 1
192 68 SOLLENTUNA


Ji-Ji:s Frisörer
Turebergsv. 8
191 47 SOLLENTUNA


Salong D o D i Sollentuna HB
Studiev. 12
191 50 SOLLENTUNA


Topp Klipp
Oppegårdsstråket 5 C
191 60 Sollentuna


Hårfint i Rotebro
Hertig Karls v. 13
192 68 SOLLENTUNA


Silverdal Blue Daisy Frisörsalong
Johannesbergsplan 16
191 37 Sollentuna


Adams Hårcenter I Sollentuna
Engelbrekts väg
191 62 Sollentuna


Dannilees Hair And Beauty Spa HB
Muskötstigen 7
192 52 Sollentuna


Salong Adrian HB
Kung Hans v. 12
192 68 SOLLENTUNA


Elit by Sauvko
Glimmerv. 11 Stinsen
191 62 Sollentuna


Salong Edsviken AB
Vallmov. 3
191 43 SOLLENTUNA


HÅR & CO
Silverdals Torg 5
191 38 SOLLENTUNA


Södermanna Frisörsalong
Malmv. 12 A
191 61 SOLLENTUNA


Ingers Design
Lillies v. 19
192 74 Sollentuna


Hairstyle I Sollentuna
Aniaraplatsen 6
191 47 SOLLENTUNA

Fixa en håruppsättning i Sollentuna

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Sollentuna, förutom att klippa ditt hår på en salong i Sollentuna. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Sollentuna. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Sollentuna som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Sollentuna

I Sollentuna varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Sollentuna.

Frisörinfo och fakta om Sollentuna

I Sollentuna fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Sollentuna, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Area: 55,83 km2
Befolkning: 70 251, år 2015

Där hittar du mer information om staden Sollentuna om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 24 olika frisörer i Sollentuna att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Sollentuna kan du överväga att leta i andra städer i Stockholm.

Billig frisör i Sollentuna

Letar du efter en bra och billig frisörer i Sollentuna? De bästa salongerna i Sollentuna som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Sollentuna kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Sollentuna med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Sollentuna men har glömt boka tid his en frisör i Sollentuna? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Sollentuna där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Sollentuna med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.