Hajer Riahi i Spånga, en bra frisör

Hajer Riahi är en frisör eller en salong i Spånga där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Hajer Riahi enligt nedan för att få veta mer om vad Hajer Riahi har att erbjuda inom hår och skönhet i Spånga.

Kontakta Hajer Riahi i Spånga, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Hajer Riahi i Spånga.

Hajer Riahi
Risingeplan 22
163 68 SPÅNGA
08 - 621 16 49

Karta och vägbeskrivning till frisör Hajer Riahi i Spånga

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Hajer Riahi i Spånga. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Spånga hos Hajer Riahi

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Spånga varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Spånga och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Spånga. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Spånga.Kommenterat om Hajer Riahi i Spånga


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.