Tungelsta Klippotek i Tungelsta, en bra frisör

Tungelsta Klippotek är en frisör eller en salong i Tungelsta där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Tungelsta Klippotek enligt nedan för att få veta mer om vad Tungelsta Klippotek har att erbjuda inom hår och skönhet i Tungelsta.

Kontakta Tungelsta Klippotek i Tungelsta, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Tungelsta Klippotek i Tungelsta.

Tungelsta Klippotek
Allév. 9 A
137 56 TUNGELSTA
070 - 372 33 24

Karta och vägbeskrivning till frisör Tungelsta Klippotek i Tungelsta

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Tungelsta Klippotek i Tungelsta. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Tungelsta hos Tungelsta Klippotek

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Tungelsta varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Tungelsta och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Tungelsta. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Tungelsta.Kommenterat om Tungelsta Klippotek i Tungelsta


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.