Frisör i Vaxholm

Hitta en frisör i Vaxholm, här finns skickliga och erfarna frisörer i Vaxholm som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 12 olika frisörer att välja mellan i Vaxholm. Du kan besöka dessa frisörer i Vaxholm, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Vaxholm. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Vaxholm.

Frisörer i Vaxholm

Du kan välja mellan olika frisörer i Vaxholm när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Vaxholm och klippa håret.

Hårkroken Solveig Hellman
Eriksöv. 21 A
185 34 Vaxholm


Hårfager Råsten o. Co
Hamng. 7
185 31 VAXHOLM


Hair & Nails I Vaxholm HB
Hamng. 3
185 31 VAXHOLM


Frisören Stefan Zetterberg
Fregattv. 4
185 33 VAXHOLM


Ts Hårstudio
Dalstigen 24
185 95 VAXHOLM


Cecilias Hårdesign
Hamng. 48
185 32 Vaxholm


Hårglädje
Granbergsv. 6
185 39 VAXHOLM


Vaxholms Damfrisering
Soldatg. 27
185 34 Vaxholm


Stensils, Thomas
Norrhamnsg. 2
185 32 Vaxholm


Lilla Saxarn
Hamng. 48
185 32 Vaxholm


Bj Art Of Hair
Löjviksv. 6
185 51 VAXHOLM


Sjöklippet HB
Hamng. 36
185 32 Vaxholm

Fixa en håruppsättning i Vaxholm

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Vaxholm, förutom att klippa ditt hår på en salong i Vaxholm. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Vaxholm. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Vaxholm som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Vaxholm

I Vaxholm varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Vaxholm.

Frisörinfo och fakta om Vaxholm

I Vaxholm fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Vaxholm, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Vaxholm är en tätort i Uppland och centralort i Vaxholms kommun, Stockholms län, belägen på Vaxön. Namnet är troligen taget från öns namn, Vaxön som skrevs Vaxö 1335.

Area: 163,97 hektar
Befolkning: 4 857, år 2010

Där hittar du mer information om staden Vaxholm om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 12 olika frisörer i Vaxholm att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Vaxholm kan du överväga att leta i andra städer i Stockholm.

Billig frisör i Vaxholm

Letar du efter en bra och billig frisörer i Vaxholm? De bästa salongerna i Vaxholm som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Vaxholm kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Vaxholm med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Vaxholm men har glömt boka tid his en frisör i Vaxholm? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Vaxholm där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Vaxholm med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.