Frisör i Hållnäs

Hitta en frisör i Hållnäs, här finns skickliga och erfarna frisörer i Hållnäs som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 1 olika frisörer att välja mellan i Hållnäs. Du kan besöka dessa frisörer i Hållnäs, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Hållnäs. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Hållnäs.

Frisörer i Hållnäs

Du kan välja mellan olika frisörer i Hållnäs när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Hållnäs och klippa håret.

Annelis Frisersalong
Edvalla Edvallav. 12
819 64 Hållnäs

Fixa en håruppsättning i Hållnäs

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Hållnäs, förutom att klippa ditt hår på en salong i Hållnäs. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Hållnäs. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Hållnäs som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Hållnäs

I Hållnäs varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Hållnäs.

Frisörinfo och fakta om Hållnäs

I Hållnäs fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Hållnäs, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Edvalla (Hållnäs) är kyrkbyn i Hållnäs socken i Tierps kommun i Uppland. Statistiska centralbyrån klassar orten som småort under namnet Hållnäs. Här ligger Hållnäs kyrka.

Area: 39 hektar
Befolkning: 87, år 2010

Där hittar du mer information om staden Hållnäs om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 1 olika frisörer i Hållnäs att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Hållnäs kan du överväga att leta i andra städer i Uppsala.

Billig frisör i Hållnäs

Letar du efter en bra och billig frisörer i Hållnäs? De bästa salongerna i Hållnäs som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Hållnäs kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Hållnäs med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Hållnäs men har glömt boka tid his en frisör i Hållnäs? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Hållnäs där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Hållnäs med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.