Frisör i Knivsta

Hitta en frisör i Knivsta, här finns skickliga och erfarna frisörer i Knivsta som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 12 olika frisörer att välja mellan i Knivsta. Du kan besöka dessa frisörer i Knivsta, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Knivsta. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Knivsta.

Frisörer i Knivsta

Du kan välja mellan olika frisörer i Knivsta när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Knivsta och klippa håret.

Hårkällarn Anette & Yvonne
Forsbyv. 8
741 40 Knivsta


Salong 13
Klyvargatan 13
741 39 Knivsta


Petra Ahlgrens Stol
Hyvelg. 16
741 71 Knivsta


Klipphörnans Beauty Center
Forsbyv. 10 B
741 40 Knivsta


Särsta-Salongen
Apoteksv. 13
741 42 Knivsta


Pernillas Bengtssons Stol
Forsbyvägen 210
741 90 KNIVSTA


Pernilla Bodin
Apoteksv. 8 A
741 42 Knivsta


Åsbergby Huvudtjänst
Åsbergby 17
741 94 KNIVSTA


Frisörerna på torget
Apoteksv. 8 A
741 42 Knivsta


Knivsta Klipphörnans Beauty Center
Forsbyv. 10 B
741 40 Knivsta


Romano, Anna
Tallrisg. 7
741 96 KNIVSTA


Frisör Maria Larsson
Vårsångsv. 9 S
741 43 KNIVSTA

Fixa en håruppsättning i Knivsta

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Knivsta, förutom att klippa ditt hår på en salong i Knivsta. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Knivsta. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Knivsta som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Knivsta

I Knivsta varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Knivsta.

Frisörinfo och fakta om Knivsta

I Knivsta fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Knivsta, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Area: 420,65 hektar
Befolkning: 7081, år 2010

Där hittar du mer information om staden Knivsta om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 12 olika frisörer i Knivsta att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Knivsta kan du överväga att leta i andra städer i Uppsala.

Billig frisör i Knivsta

Letar du efter en bra och billig frisörer i Knivsta? De bästa salongerna i Knivsta som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Knivsta kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Knivsta med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Knivsta men har glömt boka tid his en frisör i Knivsta? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Knivsta där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Knivsta med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.