Frisör i Östervåla

Hitta en frisör i Östervåla, här finns skickliga och erfarna frisörer i Östervåla som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 4 olika frisörer att välja mellan i Östervåla. Du kan besöka dessa frisörer i Östervåla, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Östervåla. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Östervåla.

Frisörer i Östervåla

Du kan välja mellan olika frisörer i Östervåla när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Östervåla och klippa håret.

Studioline AB
Torgv. 1 A
740 46 ÖSTERVÅLA


Lottas Hårstuga
Spårg. 4
740 46 ÖSTERVÅLA


Lindsten, Emelie
Fredsg. 3
740 46 ÖSTERVÅLA


Gunillas Hår & Shop
Torgv. 1
740 46 ÖSTERVÅLA

Fixa en håruppsättning i Östervåla

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Östervåla, förutom att klippa ditt hår på en salong i Östervåla. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Östervåla. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Östervåla som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Östervåla

I Östervåla varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Östervåla.

Frisörinfo och fakta om Östervåla

I Östervåla fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Östervåla, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Area: 182,63 hektar
Befolkning: 1595, år 2010

Där hittar du mer information om staden Östervåla om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 4 olika frisörer i Östervåla att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Östervåla kan du överväga att leta i andra städer i Uppsala.

Billig frisör i Östervåla

Letar du efter en bra och billig frisörer i Östervåla? De bästa salongerna i Östervåla som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Östervåla kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Östervåla med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Östervåla men har glömt boka tid his en frisör i Östervåla? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Östervåla där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Östervåla med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.