Frisör i Vänge

Hitta en frisör i Vänge, här finns skickliga och erfarna frisörer i Vänge som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 4 olika frisörer att välja mellan i Vänge. Du kan besöka dessa frisörer i Vänge, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Vänge. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Vänge.

Frisörer i Vänge

Du kan välja mellan olika frisörer i Vänge när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Vänge och klippa håret.

Hår Hud Hem Uppsala AB
Vangsbyv. 46
740 20 Vänge


Solveig´s Hårhörna
G. Salav. 12
740 20 Vänge


Amandas Gårdssalong
Vänge-bärby 12
740 20 Vänge


Ellen Carin Viktoria Högman
Ålands-österby 442
740 20 Vänge

Fixa en håruppsättning i Vänge

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Vänge, förutom att klippa ditt hår på en salong i Vänge. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Vänge. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Vänge som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Vänge

I Vänge varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Vänge.

Frisörinfo och fakta om Vänge

I Vänge fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Vänge, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Vänge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Vänge socken. Den är belägen på Uppsalaslätten 12 km väster om Uppsala längs Dalabanan och riksväg 72 mot Morgongåva - Sala. Historiskt hette orten Vänge, men när järnvägen Uppsala-Sala byggdes bytte orten namn till Brunna.

Area: 78,13 hektar
Befolkning: 1331, år 2010

Där hittar du mer information om staden Vänge om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 4 olika frisörer i Vänge att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Vänge kan du överväga att leta i andra städer i Uppsala.

Billig frisör i Vänge

Letar du efter en bra och billig frisörer i Vänge? De bästa salongerna i Vänge som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Vänge kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Vänge med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Vänge men har glömt boka tid his en frisör i Vänge? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Vänge där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Vänge med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.