Frisör i Filipstad

Hitta en frisör i Filipstad, här finns skickliga och erfarna frisörer i Filipstad som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 11 olika frisörer att välja mellan i Filipstad. Du kan besöka dessa frisörer i Filipstad, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Filipstad. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Filipstad.

Frisörer i Filipstad

Du kan välja mellan olika frisörer i Filipstad när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Filipstad och klippa håret.

Hår & Hälsa/Ulla
Hertig Filipsg. 7
682 30 FILIPSTAD


Slutplattan Zpz 93174 AB
Hertig Filipsg. 7
682 30 FILIPSTAD


Mirelli En Frisörsalong
Asphytteg. 12
682 31 Filipstad


Salong Frisyrhörnan
Kungsg. 11
682 30 FILIPSTAD


Frisyrtrollet i Filipstad
Vikg. 5
682 30 FILIPSTAD


Hos Erika AB
Hertig Filipsg. 5 B
682 30 FILIPSTAD


Kristina Salongen
V. Malmg. 2
682 33 Filipstad


Salong Åsen
Apelv. 9
682 34 FILIPSTAD


Salong HårfixarN Jessica Svensson
Kungsg. 15
682 30 FILIPSTAD


Salong Hårtussen
Kungsg. 11
682 30 FILIPSTAD


Salong Bédoire Rawa Ako
Kungsg. 6 B
682 30 FILIPSTAD

Fixa en håruppsättning i Filipstad

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Filipstad, förutom att klippa ditt hår på en salong i Filipstad. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Filipstad. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Filipstad som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Filipstad

I Filipstad varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Filipstad.

Frisörinfo och fakta om Filipstad

I Filipstad fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Filipstad, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Area: 650,78 hektar
Befolkning: 6022, år 2010

Där hittar du mer information om staden Filipstad om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 11 olika frisörer i Filipstad att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Filipstad kan du överväga att leta i andra städer i Värmland.

Billig frisör i Filipstad

Letar du efter en bra och billig frisörer i Filipstad? De bästa salongerna i Filipstad som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Filipstad kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Filipstad med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Filipstad men har glömt boka tid his en frisör i Filipstad? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Filipstad där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Filipstad med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.