Frisör i Torsby

Hitta en frisör i Torsby, här finns skickliga och erfarna frisörer i Torsby som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 13 olika frisörer att välja mellan i Torsby. Du kan besöka dessa frisörer i Torsby, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Torsby. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Torsby.

Frisörer i Torsby

Du kan välja mellan olika frisörer i Torsby när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Torsby och klippa håret.

Salong Rikita
Nya Torget 7
685 30 TORSBY


Hårsmånen
Lekvattnet Hemgården
685 91 Torsby


Månsson, Kristina
Oscar Stjernes v. 21
685 33 Torsby


Salong Saxette Solo
N. Torgg. 1
685 30 TORSBY


Tinys Hårdesign
Nyskoga Nyskogagården
685 94 TORSBY


Sarahs Klipphörna
Järnvägsg. 16
685 30 TORSBY


Lenas Frisseria
Överbyn 18
685 94 TORSBY


Salong 77
N. Torgg. 1
685 30 TORSBY


Nya Damfriseringen
Prostgårdsv.
685 30 TORSBY


Athena Frisör
Kyrkog. 10
685 30 TORSBY


Atheo I Torsby AB
Kyrkog. 10
685 30 TORSBY


Lundell, Michaela
Järnvägsg. 7
685 30 TORSBY


Studio CH
Järnvägsg. 4
685 30 TORSBY

Fixa en håruppsättning i Torsby

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Torsby, förutom att klippa ditt hår på en salong i Torsby. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Torsby. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Torsby som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Torsby

I Torsby varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Torsby.

Frisörinfo och fakta om Torsby

I Torsby fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Torsby, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Torsby är en tätort i Värmland och centralort i Torsby kommun, belägen i norra änden av sjön Övre Fryken intill älvarna Ljusnans och Röjdans mynningar. Fryksände kyrka har stått på platsen sedan 1200-talet. Torsby är ungefär 10 mil norr om Karlstad och 3.5 mil från norska gränsen.

Area: 548,81 hektar
Befolkning: 4049, år 2010

Där hittar du mer information om staden Torsby om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 13 olika frisörer i Torsby att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Torsby kan du överväga att leta i andra städer i Värmland.

Billig frisör i Torsby

Letar du efter en bra och billig frisörer i Torsby? De bästa salongerna i Torsby som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Torsby kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Torsby med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Torsby men har glömt boka tid his en frisör i Torsby? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Torsby där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Torsby med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.