Frisör i Sorsele

Hitta en frisör i Sorsele, här finns skickliga och erfarna frisörer i Sorsele som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 5 olika frisörer att välja mellan i Sorsele. Du kan besöka dessa frisörer i Sorsele, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Sorsele. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Sorsele.

Frisörer i Sorsele

Du kan välja mellan olika frisörer i Sorsele när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Sorsele och klippa håret.

Hårstugan Skarja
Vindelv. 3
924 31 Sorsele


Hair-Salongen
Strandv. 5
924 32 SORSELE


Herrfriseringen, Elisabeth Hjukström
Bankg. 4
924 32 SORSELE


Vildmarkshårsalongen
Laisheden 114
924 94 SORSELE


Carlbergs Skog & Klipp.N
Ängsv. 8
924 31 Sorsele

Fixa en håruppsättning i Sorsele

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Sorsele, förutom att klippa ditt hår på en salong i Sorsele. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Sorsele. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Sorsele som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Sorsele

I Sorsele varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Sorsele.

Frisörinfo och fakta om Sorsele

I Sorsele fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Sorsele, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Sorsele (sydsamiska Suarsa, umesamiska Suorssá)[2] är en tätort och centralort i Sorsele kommun. Genom Sorsele flyter den ännu oreglerade Vindelälven. Varje år, vanligtvis tredje helgen i juli, anordnas Holmen Gungar på näset.

Area: 182,07 hektar
Befolkning: 1277, år 2010

Där hittar du mer information om staden Sorsele om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 5 olika frisörer i Sorsele att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Sorsele kan du överväga att leta i andra städer i Västerbotten.

Billig frisör i Sorsele

Letar du efter en bra och billig frisörer i Sorsele? De bästa salongerna i Sorsele som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Sorsele kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Sorsele med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Sorsele men har glömt boka tid his en frisör i Sorsele? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Sorsele där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Sorsele med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.