Vildmarkshårsalongen i Sorsele, en bra frisör

Vildmarkshårsalongen är en frisör eller en salong i Sorsele där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Vildmarkshårsalongen enligt nedan för att få veta mer om vad Vildmarkshårsalongen har att erbjuda inom hår och skönhet i Sorsele.

Kontakta Vildmarkshårsalongen i Sorsele, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Vildmarkshårsalongen i Sorsele.

Vildmarkshårsalongen
Laisheden 114
924 94 SORSELE
0952 - 310 10

Karta och vägbeskrivning till frisör Vildmarkshårsalongen i Sorsele

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Vildmarkshårsalongen i Sorsele. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Sorsele hos Vildmarkshårsalongen

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Sorsele varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Sorsele och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Sorsele. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Sorsele.Kommenterat om Vildmarkshårsalongen i Sorsele


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.