Sandras Hårstudio i Skog, en bra frisör

Sandras Hårstudio är en frisör eller en salong i Skog där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Sandras Hårstudio enligt nedan för att få veta mer om vad Sandras Hårstudio har att erbjuda inom hår och skönhet i Skog.

Kontakta Sandras Hårstudio i Skog, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Sandras Hårstudio i Skog.

Sandras Hårstudio
Fantskogsv. 7 A
872 97 SKOG
0613 - 311 95

Karta och vägbeskrivning till frisör Sandras Hårstudio i Skog

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Sandras Hårstudio i Skog. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Skog hos Sandras Hårstudio

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Skog varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Skog och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Skog. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Skog.Kommenterat om Sandras Hårstudio i Skog


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.