Salong TantGrön i Stöde, en bra frisör

Salong TantGrön är en frisör eller en salong i Stöde där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Salong TantGrön enligt nedan för att få veta mer om vad Salong TantGrön har att erbjuda inom hår och skönhet i Stöde.

Kontakta Salong TantGrön i Stöde, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Salong TantGrön i Stöde.

Salong TantGrön
Örtv. 16
860 13 STÖDE
070 - 343 40 54

Karta och vägbeskrivning till frisör Salong TantGrön i Stöde

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Salong TantGrön i Stöde. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Stöde hos Salong TantGrön

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Stöde varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Stöde och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Stöde. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Stöde.Kommenterat om Salong TantGrön i Stöde


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.